Terkaple, mei 2015

Geachte deelnemer Open Dag Hout.

“Iedereen houdt van hout”.

Met deze wervende titel vindt in Zutphen (Hanzehal) op zondag 27 september 2015 het event “Open Dag Hout” plaats. Organisator ervan is de stichting Open Dag Hout die organisatie heeft overgenomen van Koninklijke Vereniging van Nederlandse Houtondernemingen (VVNH), die deze beurs al decennia lang organiseerde.

Opzet

De Open Dag Hout is een evenement voor het hele gezin, met naar schatting ruim 3000 bezoekers, waarin van alles te doen en te beleven valt: hout ruiken en voelen, demonstraties van hoogwaardige (hand)gereedschappen, machines, producten voor oppervlaktebehandeling expositie van 1001 soorten hout, verkoop en/of exposities van zelfgemaakte meubels, speelgoed, houtkunst, cadeaus, gadgets op galerie niveau, workshops, een kinderen crea-doe-hoek –en een plek waar de bezoekers antwoorden op al hun vragen kunnen vinden over houtbewerking en – onderhoud.

Doet u mee?

Maakt u op een ambachtelijke wijze unieke voorwerpen van hout en wilt u die laten zien aan het publiek en/of wilt u een demonstratie of workshop verzorgen tijdens Open Dag Hout? Dat kan!

Vul dan onderstaand formulier in of meld u aan via onze website www.opendaghout.nl dan kijken wij of we u daarvoor gratis ruimte en/of een gratis tafel(s) voor ter beschikking kunnen stellen. In dat geval hoeft u alleen maar de entreekosten te betalen voor het evenement (10 euro p.p.).

Wilt u tijdens het evenement werk verkopen? Ook dat is mogelijk. Vult u dan s.v.p. onderstaand formulier in of meld u aan via de website www.opendaghout.nl. De kosten daarvoor bedragen 40 euro per marktkraam van 4 x 1 meter.

Na ontvangst van het formulier of uw inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging.

Voor meer informatie over Open Dag Hout kunt u terecht op www.opendaghout.nl,

We zien uw aanmelding met belangstelling tegemoet. Op naar een prachtige Open Dag Hout op 27 september a.s.!
Namens de Stichting Open Dag Hout,

Jaap Bosma. Voorzitter

 

 

 

 

 

Leave a Reply