Beste aspirant Standhouder,

Fijn dat u belangstelling heeft om op de Open Dag  Hout te staan. Op deze pagina vindt u de nodige informatie en onderaan staat het aanmeld formulier wat u in kunt vullen en naar ons kunt versturen, zodat wij uw aanmelding kunnen verwerken.

We werken weer hard aan een geweldig leuk programma! Klik hier om te kijken, welke bedrijven en organisaties er vorig jaar meededen.

Wilt u ook eigengemaakte werkstukken laten zien, een demonstratie geven of hout en houtartikelen verkopen? Voor bedrijven gelden andere tarieven dan voor zij die hobbymatig met hout bezig zijn, zie ook bij tarieven!

Heeft u vragen over deelname en/of sponsoring etc, mail dan naar info@opendaghout.nl.

Tarieven:

  • Standhouders die zelfgemaakte houtartikelen willen verkopen betalen hiervoor 50 euro per kraam van 4 x 1 meter. Zij ontvangen 1 entreekaart.
  • Voor demonstraties: Hoe meer leuke demonstraties voor het publiek hoe beter! Wij nemen met u contact op na ontvangst van het aanmeldingsformulier.
  • Bedrijven en handelaren verzoeken wij voor de tarieven, sponsoring en wensen contact op met Jaap Bosma via jaap@woodworking.nl!

Stroom: 

Er is 240V stroomvoorziening

Locatie:

Hanzehal, Zutphen.

Publiciteit:

Hoe meer publiciteit hoe beter, hoe meer bezoekers! We stellen het daarom zeer op prijs als u op uw website, Facebook, via Twitter, via uw nieuwsbrieven of anderszins aandacht besteedt aan de Open Dag Hout. U mag ons logo vrij gebruiken in uw publicaties.

Hebt u foto’s en/of video’s van uw werkstukken of demonstraties, of heeft u artikelen die u graag op onze website wilt zien, stuur deze dan naar ons info@opendaghout.nl email adres, o.v.v. (bedrijfs) naam en toelichting. Wij nemen dan contact met u op over plaatsing.

Inschrijven:

Gebruik het onderstaande formulier om u in te schrijven voor de Open Dag Hout als u:

  • graag uw eigengemaakte werkstukken of werkmethodes wilt laten zien
  • als handelaar graag wat wilt verkopen aan de bezoekers
  • als u ons behulpzaam wilt zijn bij de organisatie en op de dag zelf.

Voor meer info, stuur een mail aan info van deze website.

Privacy:

We houden ons uiteraard aan de wettelijke privacy voorschriften en uw informatie wordt vertrouwelijk en uitsluitend gebruikt voor de organisatie van de Open Dag Hout.