Houtsnippers in je bed?

Vorig jaar was het al gezellig druk op het draaiersplein tijdens de Open Dag Hout. Dit jaar heeft Ronald Kanne van dehoutdraaierij.nl ongeveer hetzelfde in petto. Samen met Jan Hovens en Drechselbedarf Schulte hebben ze weer plannen gemaakt om iedereen mee te laten draaien. Er zijn 2 lessen houtdraaien waaraan je gratis mee kan doen. Om 11 uur geeft Ronald een les van een uur in het maken van een klein schaaltje. Om 2 uur ‘s middags geeft Jan Hovens een les handvat maken.  Als je aan één van deze lessen wil meedoen mail dan naar Ronald@dehoutdraaierij.nl maar reageer op tijd want er zijn maar 2 x 4 plaatsen.
Jan Hovens laat uiteraard zijn nieuwe ovaaldraaimachine zien. Voor iedereen die van klein delicaat draaiwerk houdt een must om naar te kijken!
Sta ook even stil bij de bank van Rainer Bucken. Hij vertelt je graag over zijn werk en laat zien hoe hij zijn ringen en pennen maakt.
Nieuw dit jaar is dat er een zware draaibank staat met een groot stuk hout daarin, waar iedereen aan kan draaien. We zijn heel benieuwd wat voor vorm we aan het einde van de dag in de olie gaan zetten! (Uiteraard wordt er gezorgd voor deskundige begeleiding).  
Dus als je ‘s avonds geen houtsnippers in je bed wil vinden ga dan NIET naar het houtdraaiersplein  tijdens de Open Dag Hout!