Muziekinstrumenten op Open Dag Hout

Een vaste groep deelnemers, waar we ook erg blij mee zijn, zijn de leden van Bouwerskontakt, een onderdeel van Bureau Huismuziek .  De vereniging voor het samenspelen en instrumentenbouw. 

Ook hebben we de toezegging dat Jan van Cappelle komt, een bekende bouwer van gitaren en andere akoestische snaarinstrumenten. Kijk maar eens op zijn blog en laat je meeslepen in zijn wereld van hout en instrumenten.

Ook bijzondere gasten zijn Cor en Betty Graauw van Graauw Instrumenten

Zij hebben de draagbare en stille cello’s Firebird en Grasshopper ontwikkeld. Uitgebreide demo’s en alle gelegenheid om vragen te stellen.

Woodworking.nl forumlid Rizz neemt o.a. zijn in aanbouw zijnde 12 fret Grand Concert mee.   We kijken er naar uit om het resultaat van dat prachtige verslag op www.woodworking.nl in het echt te zien.

Natuurlijk het grote draaiorgel Paltrok van Kor van der Meulen, helemaal thuis bedacht, getekend, gebouwd, gestemd etc. 

Celliste Annette Scholten komt weer om op haar zingende zaag, Lame Sonore, te spelen; en natuurlijk mag u dat zelf ook proberen.  Ons forumlid en medebestuurder Fons Athanor heeft weer het nodige voor Annette verbeterd en ook een fraaie muziekstandaard gemaakt.

 

 

One comment

Comments are closed.