Open Dag Hout 2015

Na een succesvolle reeks Open Dagen Hout van ruim 30 jaar, viel er zo een pauze in de organisatie van dit prachtige evenement. Centrum Hout en Woodworking.nl hebben echter samen de schouders er weer onder gezet en met vereende kracht komt er weer een Open Dag Hout aan. De vermoedelijke datum is eind september 2015 en we zoeken nog een mooie locatie!  Spoedig volgt er mee nieuws als de contacten verstevigd zijn en de contracten besproken zijn.

Maar we rekenen weer op jullie komst, als bezoeker/liefhebber, als bevlogen handelaar en vooral ook als standhouder om uw prachtige zelfgemaakte werkstukken te tonen.

3 Comments

 1. Wij (mijn vrouw en ik) kwamen een paar jaar geleden naar jullie evenement in het “klokgebouw” in Eindhoven. Als echte houtliefhebbers en fanatieke bewerkers waren we helemaal enthousiast over hetgeen te zien was, de deelnemers en zeker de sfeer tijdens het evenement.
  Sindsdien zoek ik met regelmaat naar verdere informatie over de volgende “opendaghout” .
  Ik zou héééél blij zijn wanneer het opnieuw georganiseerd wordt en wil het graag op tijd weten zodat ik al mijn kameraden-houtwurmen kan meenemen. Ik weet zeker dat er een groot aantal mensen in dit evenement geïnteresseerd is en zal mijn best doen jullie evenement te promoten. Dus: laat op tijd weten waar en wanneer de dag gehouden wordt !!! groetend, Ruud Verbeek.

  • Dank voor het leuke bericht!! 27 september 2015 in de Hanze Hal in Zutphen is de volgende Open Dag Hout!!

 2. Hallo Willemien,

  Dank voor je bericht en je mening. Daar gaan we zeker wat mee doen. Zou je een specifieke groep houtbewerkers graag willen zien? Er is b.v. vraag naar meer meubelmakers, maar ook naar kettingzaagartiesten. Zou je ook b.v. specifieke workshops willen zien, bijzondere vaardigheden, of een bekende houtbewerker/meubelmaker die specifiek ergens op in gaat?

  met vriendelijke groet,

  jaap

Comments are closed.